Simma världen runt

Bland de många ”modeflugorna” inom turism så har allt som har att göra med aktiviteter blivit alltmer populärt under senare år; man kan åka på yogaresor till Grekland, fiskeresor till Australien och golfresor till Turkiet. Är man förtjust i att simma så finns det också många roliga alternativ då just simturism är på riktig framfart.

Genom sitt intresse för att simma kan man nu resa världen över och tillsammans med likasinnade uppleva olika länder från havsnivå! Vad sägs till exempel om att åka till Kroatien och avverka tre kilometer om dagen med olika öar som utgångspunkt? Eller sim-safari i Egypten där man simmar fyra kilometer om dagen över undersköna korallrev och färggranna fiskar? Simma den fem kilometer långa turen till Ithaka från ön Kefalonia i Odysseus kölvatten!

Man behöver inte vara proffs för att åka på sim semester; så fort man kommer fram får man göra ett litet sim test och sedan bli indelad i nybörjare, medel eller avancerade grupper. Meningen är att alla ska ha kul och känna att de klarar upplevelsen. Ett oförglömligt minne samtidigt som det är en rejäl bedrift. Så på med sim hättan och sätt i gång – det kommer du inte att ångra!